Pri konjskih stavah ali kateri koli drugi vrsti stav je vse, kar ni ploskovna stava, v resnici vrsta napredka … vendar je tema tega zapisa

” Gamblers Mess up” je izraz (ki ni ravno tako grozljiv, kot se zdi), ki se uporablja za označevanje izgube denarja dobitne stave. Čeprav je to nekaj, kar je treba na vsak način preprečiti – pravzaprav to ni pravi “plen” konjskega stavca – ampak ga bo izločilo iz videoigre, dokler se ne bo nova stavna blagajna dejansko skregala z drugo.

Najzanesljivejša pot do “Gamblers Damage” je zloglasna metoda “Martingale” podvojitve po vsakem porazu. Igralec, ki se drži enakomerne denarne stave v ruleti v živo, bo imel samo 1,5-odstotno izgubo. Če ima ta igralec veliko denarja in začne z minimalno stavo, lahko pravo tehniko stav “Martingale” izvaja več dni, tednov in mesecev – kdo ve?

Slej ko prej pa bo prišlo do divjega in daljšega niza porazov, ki bo igralca v igralnici gotovo pripeljal do tega, da ne bo več sposoben sprejeti naslednje stave – bodisi zato, ker se je njegov sklad drastično izčrpal, bodisi zato, ker nima poguma za naslednjo stavo.

Primer: Če je njegova minimalna začetna stava 5,00 USD in če se mu zgodi, da izgubi 15 točk zapored. Tukaj so potrebne stave za povišanje ob vsakem porazu:.

5 – 10 – 20 – 40 -80 – 160 – 320 – 640 – 1280 – 2560 – 5120 – 10,240 – 20,480 – 40,960 – 81,920.

… in stava številka 16 bi zahtevala 163.840 USD – samo zato, da bi se vrnil k začetni stavi v višini 5,00 USD in končal s skromnim zaslužkom 5,00 USD!!

Norost je očitna.

V tekmovalnih dnevne napovedi stave daljši niz 15 izgubljenih tekem ni tako neobičajen pri stavah na dobitke – še posebej, če zasledujete bolj donosne steze.

Trenutno, če bi igrali samo izbiro vrst 4-5, 1-1 in tudi 6-5, da bi se približali enakomernim denarnim stavam na ruleti, se dotik 15 tekem morda nikoli ne bi zgodil. Celo 10 dirk izgubljenega dotika bi bilo zelo redko – toda, moj bog, po tem, ko preganjate 10 dirk izgubljenega dotika, medtem ko povečujete samo zato, da bi vrnili nekaj prihodkov na svojo prvotno stavo?

Related Post

Optimizing Search Engines for Medical Websites; Improving Online Presence for Healthcare Professionals

In this era of technology, it's essential for businesses across sectors,...

Latest Post

Cream Lehenga Choli: A Subtle and Elegant Choice

When it comes to Indian ethnic wear, the Cream...